menu

Inside The B World

by Marija and Martina ^
Partners
April 04, 2017

Orsay - Skopje City mall

Минатиот петок брендот Orsay кој е лоциран во Skopje City Mall го прослави својот прв роденден и на наше огромно задоволство ние бевме поканети да присуствуваме. Покрај одличното дружење, не можевме да пропуштиме да ги разгледаме последните парчиња коишто ги поседуваат. Одличниот квалитет на секое парче облека не може да не се забележи, без разлика која колекција и да се погледне, business, party или casual. Од лелеави и цветни материјали, кожни bomber јакни, шик стилски комбинации за секој тип на работно место, ова е ^IB

View Post
March 22, 2017

Leave a MARK everywhere you go

За сите девојки кои шминката ја гледаат како начин да се изразат, да ја истакнат својата личност, да бидат забележани и креативни, компанијата Avon креираше нова линија Mark која е составена од смели и впечатливи мејкап производи. Промоцијата на новата линија ги израдува вистинските љубители на декоративна козметика кои знаат дека шминкањето е уметност. ^IB

View Post
March 10, 2017

Lord Timepieces

It's not a new thing the love I have for watches. Especially the ones that are delicately made and represent your personality when being worn. Just take a minute to admire this gorgeous piece from Lord Timepieces. Believe me I do it every day. Accessories finish up your look and can even create the look. Get your chance to own one of their pieces with a discount of 10% by using the code INSIDE10 ^IB

View Post
February 21, 2017

Hooded velvet dress

There isn't a more comfortable trend that I love more lately than oversized. Oversized hoodies, sweaters and shirts. Just check my Instagram if you don't believe me :) and combining the oversized trend with velvet? Right on point with this Zaful hooded velvet dress ^IB

View Post
November 23, 2016

Atelier by Iva

Што е стилизирањето ако не постојано експериментирање со нешто ново? Најмногу им се радуваме на соработки што што покажуваат нова, поинаква страна од нас. Благодарение на дизајнерката Ива Спасовска од Atelier by Iva ја покажуваме гламурозната страна која секој од нас ја има некаде зар не? ^IB

View Post