menu

Inside The B World

by Marija and Martina ^

Orsay - Skopje City mall

Минатиот петок брендот Orsay кој е лоциран во Skopje City Mall го прослави својот прв роденден и на наше огромно задоволство ние бевме поканети да присуствуваме. Покрај одличното дружење, не можевме да пропуштиме да ги разгледаме последните парчиња коишто ги поседуваат. Одличниот квалитет на секое парче облека не може да не се забележи, без разлика која колекција и да се погледне, business, party или casual. Од лелеави и цветни материјали, кожни bomber јакни, шик стилски комбинации за секој тип на работно место, ова е правото место за избор на комбинација за многу прилики.

Доколку досега не сте слушнале овој бренд топло препорачуваме да ги посетите, а на сликите подолу можете да видите на што падна нашиот избор. Среќен Роденден Orsay и уште долго да ги разубавувате жените!

1 COMMENT
Leave your comment
Katerina • 19 July, 2018

hello amazzing

reply

Leave A Reply

Your email adress will not be published.
Fields marked with * are required.