menu

Inside The B World

by Marija and Martina ^

Atelier by Iva

Што е стилизирањето ако не постојано експериментирање со нешто ново? Најмногу им се радуваме на соработки што што покажуваат нова, поинаква страна од нас. Благодарение на дизајнерката Ива Спасовска од Atelier by Iva ја покажуваме гламурозната страна која секој од нас ја има некаде зар не? Во нејзиното ателје кое е олицетворение на неа самата, на секоја девојка која сака да заблеска ќе и биде тешко да одбере само едно парче. Уникатните фустани, сукњи, корсети не одговараат само за било кој свечен настан, туку за секој момент кога сакате да се чувствувате посебно. Но на крај, залудно е да се доловува нешто што треба секој сам да го види.

П.С. Огромно Благодариме на Opera House Hotel за прекрасниот простор и совршен поглед.

Фотографиите се од неверојатниот Александар Вржалски

 

0 COMMENTS
Leave your comment

Leave A Reply

Your email adress will not be published.
Fields marked with * are required.